Timber na interlandperiode vermoedelijk weer inzetbaar voor Ajax

door BartVeenstra 43

Bron AS

Timber na interlandperiode vermoedelijk weer inzetbaar voor Ajax

door BartVeenstra 43

Bron AS

Laatst geüpdatet

Jurriën Timber zou na de interlandperiode weer fit genoeg moeten zijn om in actie te komen voor Ajax. De verdediger was opgeroepen voor het Nederlands elftal, maar moest vanwege een blessure afhaken voor de komende twee interlands.

Timber kampt op dit moment met overbelasting en om die reden kan hij niet in actie komen voor het Nederlands elftal. In de komende twee weken kan de talentvolle verdediger van Ajax herstellen. De verwachting is dat Timber op tijd hersteld zal zijn voor het uitduel met RKC Waalwijk van zondag 21 november.

Afgelopen zondagavond stond Timber in de basis bij Ajax dat speelde tegen Go Ahead Eagles (0-0). In dat duel werd de verdediger na zeventig minuten naar de kant gehaald. Zijn vervanger in dat duel was Perr Schuurs.

Drukke voetbalperiode

Timber heeft een drukke voetbalperiode gehad. Nadat hij eerder dit kalenderjaar definitief zijn basisplaats bij Ajax veroverde, werd hij ook geselecteerd voor het EK. Na zijn vakantie sloot Timber direct aan bij Ajax voor de officiële start van het seizoen. Dit seizoen kwam de verdediger in dienst van Ajax al tot zestien wedstrijden, waarin hij telkens de volle negentig minuten wist vol te maken. Alleen tegen Go Ahead Eagles werd Timber vroegtijdig naar de kant gehaald.

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties