Ten Hag reageert op vermeende interesse FC Barcelona: 'Ik ben lekker met Ajax bezig'

door Thijs Zwagerman 49

Bron ESPN

Ten Hag reageert op vermeende interesse FC Barcelona: 'Ik ben lekker met Ajax bezig'

door Thijs Zwagerman 49

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Ajax-trainer Erik ten Hag is niet bezig met een mogelijke overgang naar FC Barcelona. Ten Hag wordt genoemd als eventuele opvolger van Ronald Koeman, die bij de Catalaanse topclub onder druk staat. Op dit moment is een stap naar FC Barcelona voor Ten Hag echter niet aan de orde.

In gesprek met ESPN laat de hoofdtrainer van Ajax desgevraagd weten totaal niet bezig te zijn met een overgang naar FC Barcelona. ‘Wat moet ik daar allemaal mee? Ik ben lekker met Ajax bezig. Dit soort geruchten zijn leuk voor jullie (de media, red.), maar niet voor ons’, is Ten Hag duidelijk.

De oefenmeester licht vervolgens toe waarom hij er tegen Fortuna Sittard voor kiest om Daley Blind en Antony terug te laten keren in zijn basisopstelling. Het duo vervangt respectievelijk Nicolás Tagliafico en David Neres, die afgelopen weekend tegen SC Cambuur nog in de basis stonden. ‘We proberen op een zo goed mogelijke manier te sturen dat iedereen fris blijft en iedereen gemotiveerd blijft. Iedereen zal moeten accepteren dat het team altijd belangrijker is dan het individu.’

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties