Tadić hekelt gemiste kansen tegen Liverpool: 'Dit is heel pijnlijk'

door Thijs Zwagerman 76

Bron RTL

Bron RTL

Dusan Tadić baalt als een stekker van de nederlaag die Ajax woensdagavond leed tegen Liverpool. De aanvoerder van Ajax stelt dat de gemiste kansen de Amsterdammers de das om hebben gedaan tegen de Engelse grootmacht.

In gesprek met RTL gaat Tadić in op het 0-3 verlies tegen Liverpool. ‘Dit is heel pijnlijk. In de eerste helft waren we beter en hadden Steven (Berghuis, red.) en ik kansen. Als we scoorden, was het een volledig andere wedstrijd’, stelt de Servische aanvaller.

Tadić is relatief te spreken over het spel van Ajax tegen Liverpool, maar hij is echter ook kritisch op de manier waarop zijn ploeg Liverpool uiteindelijk liet uitlopen. ‘Wij gaven ze veel ruimte na de 0-1. Maar als we daarvoor al hadden gescoord, zou het een volledig andere wedstrijd zijn. In de eerste dertig minuten speelden we een goede wedstrijd.’

'Misschien is Liverpool wel te sterk'

Tot slot geeft Tadić toe dat Liverpool wellicht simpelweg te sterk is voor Ajax. ‘Als je alles meeneemt misschien wel. Maar zoals ik zeg: het zou een andere wedstrijd zijn als we scoorden’, besluit de aanvoerder met het herhalen van zijn eerdere boodschap.