Schreuder mist in Champions League-duel met Rangers alleen Wijndal

door Bart Veenstra 233

Bron Ajax.nl

Schreuder mist in Champions League-duel met Rangers alleen Wijndal

door Bart Veenstra 233

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder kan in het Champions League-duel met Rangers FC beschikken over een vrijwel fitte spelersgroep. Alleen Owen Wijndal ontbreekt nog, zo liet de trainer dinsdagmiddag weten tijdens een persconferentie.

'Iedereen buiten Owen Wijndal is fit', zegt Schreuder. De trainer laat weten hoe het gaat met de van AZ overgekomen linksback. 'Het gaat oké met Owen. Hij heeft de groepstraining nog niet hervat.'

Veel keuzes op middenveld Ajax

Schreuder weet dat hij veel keuzes te maken heeft richting het duel met Rangers FC. Vooral op het middenveld heeft de trainer veel opties. 'We kijken naar de tegenstander en naar wie in goede vorm is', zegt de oefenmeester. 'We moeten balvast zijn op het middenveld, maar ook diepgang hebben. We hebben veel keuzes om een goed middenveld op te stellen.'

De opstelling van Ajax zal woensdag rond 17.45 uur bekendgemaakt worden. De Amsterdammers spelen een uur later, om 18.45 uur, in de Johan Cruijff ArenA tegen de Schotse topclub. Naast Ajax en Rangers behoren ook Liverpool en Napoli tot Groep A van de Champions League van dit seizoen. Volgende week gaat Ajax op bezoek bij Liverpool.

Denk jij dat Steven Bergwijn opnieuw het openingsdoelpunt maakt?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.