Schreuder: 'Bergwijn, Berghuis en Kudus kunnen starten tegen Feyenoord'

door Bart Veenstra 136

Bron AS

Schreuder: 'Bergwijn, Berghuis en Kudus kunnen starten tegen Feyenoord'

door Bart Veenstra 136

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax kan tegen Feyenoord beschikken over een bijna fitte spelersgroep. Waar er in de eerdere wedstrijden na de winterstop meerdere spelers ontbraken vanwege ziekte of een blessure, is die groep afwezigen nu flink uitgedund. Dat laat trainer Alfred Schreuder weten op de persconferentie.

Tijdens de persbijeenkomst krijgt Schreuder de vraag of het trio Mohammed Kudus, Steven Bergwijn en Steven Berghuis fit genoeg is om te spelen. Schreuder heeft vervolgens goed nieuws te melden: 'In principe zijn zij fit genoeg om te starten. Of ze negentig minuten kunnen spelen? Dat is moeilijk om aan te geven, maar ik denk dat ze alle drie een prima week hebben gehad en ze zouden alle drie kunnen starten. Dan is het afwachten hoe lang ze het kunnen volhouden. We gaan zondag zien of ze gaan starten.'

Kudus, Bergwijn en Berghuis waren eerder nog ziek en daardoor misten zijn twee dan wel drie wedstrijden na de winterstop. Schreuder zag in het begin dat zij vanwege hun ziekte nog wat achterliepen op de rest, maar dat is inmiddels niet meer zo. 'Vandaag en woensdag zag ik veel drive. Ik zag het nu niet meer, zeg maar.'

Ajax kent nog enkele afwezigen

Ajax zal het in de uitwedstrijd tegen Feyenoord nog wel moeten doen zonder Florian Grillitsch, Youri Baas, Ahmetcan Kaplan en Jay Gorter. Laatstgenoemde is ziek, terwijl het eerder genoemde trio nog geblesseerd is.

Win bij Jack's 50 keer of zelfs 100 keer je inzet als zowel Ajax als Feyenoord weet te scoren!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.