Onana neemt afscheid van Ajax: 'Heb altijd alles gegeven'

door Thijs Zwagerman 223

Bron Instagram

Onana neemt afscheid van Ajax: 'Heb altijd alles gegeven'

door Thijs Zwagerman 223

Bron Instagram

Laatst geüpdatet

André Onana heeft in een uitgebreid statement op zijn Instagram afscheid genomen van Ajax. De doelman, die transfervrij vertrekt, stelt altijd alles te hebben gegeven voor Ajax en nu toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

‘Ik verlaat de club met de voldoening dat ik altijd alles heb gegeven voor Ajax, van de eerste tot de laatste dag’, opent Onana zijn betoog. Vervolgens zoomt de Kameroener in op zijn wisselvallige tijd als Ajacied. ‘We hebben het moeilijk gehad en gehuild, maar we hebben ook gelachen en magische momenten gevierd. Ik zal jullie niet langer in vervoering kunnen brengen met mijn reddingen, maar mijn hart zal altijd bij Ajax blijven.’

Onana is dankbaar voor de mensen die hem altijd hebben gesteund. ‘Er bestaat geen succes zonder falen. Er is geen genot zonder verdriet. Speciale dank voor iedereen die mij zowel in goede en slechte tijden heeft gesteund. Het is een eer om als Ajacied onderdeel uit te maken van de clubhistorie. Nu is het tijd om een nieuw pad in te slaan. Ik weet niet of ik de beste ben geweest, maar ik weet wel dat ik altijd mijn best heb gedaan’, besluit Onana.

Internazionale

De kans is groot dat op korte termijn de transfervrije overstap van Onana naar Internazionale wereldkundig wordt gemaakt. Onana wordt al maandenlang in verband gebracht met de Italiaanse grootmacht, maar na zijn afscheid bij Ajax lijkt de transfer nu definitief afgerond te kunnen worden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties