Onana keert officieel terug op het trainingsveld van Ajax

door Jesse ter Haar 87

Onana keert officieel terug op het trainingsveld van Ajax

door Jesse ter Haar 87

Laatst geüpdatet

André Onana heeft de training bij Ajax maandag officieel weer hervat, zo brengt de club naar buiten via Ajax.nl. Er wordt benadrukt dat het vooralsnog enkel en alleen gaat om keeperstraining en de groepstraining van Jong Ajax. De doelman traint dus (nog) niet met Ajax 1 mee.

Op de website zijn foto's te zijn waarop Onana eindelijk weer in een Ajax-outfit aan het werk is. Hij is momenteel echter nog steeds geschorst vanwege het schenden van de dopingregels. Over twee maanden, op 4 november, verloopt de schorsing en zou hij in theorie weer in actie mogen komen.

Ondertussen schreef Ajax de goalie wel in voor de Champions League. Op die lijst staan echter ook Maarten Stekelenburg, Remko Pasveer, Jay Gorter, Charlie Setford en Calvin Raatsie. Het is zodoende allerminst zeker of de Kameroener daadwerkelijk nog voor Ajax gaat spelen in het miljardenbal.

Achter de toekomst van Onana bij Ajax staat sowieso nog een groot vraagteken. Het is nog altijd niet geheel uitgesloten dat hij zijn contract in Amsterdam verlengt, al acht Marc Overmars die kans niet heel groot. Buitenlandse media schreven over een akkoord tussen Onana en Internazionale, maar Ajax-watcher Mike Verweij ontkracht dat.

Krijg 7,25 keer je inzet terug als Oranje met 2-0 wint van Turkije!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties