Mazraoui bevestigt transfer naar Bayern na landstitel: 'Na Ajax is het mijn droomclub'

door Thijs Zwagerman 37

Bron ESPN

Mazraoui bevestigt transfer naar Bayern na landstitel: 'Na Ajax is het mijn droomclub'

door Thijs Zwagerman 37

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Noussair Mazraoui verruilt Ajax na dit seizoen definitief voor Bayern München. De rechtsback heeft na afloop van de kampioenswedstrijd tegen sc Heerenveen bevestigd dat de transfer naar de Duitse topclub helemaal afgerond is.

In gesprek met ESPN reageert Mazraoui openhartig op zijn afscheid bij Ajax. ‘Het is emotioneel. Ik ben een gevoelige jongen en heb zeventien jaar bij deze club gespeeld. Iedereen weet dat dit mijn laatste thuiswedstrijd was. Het voelde als een afscheid en ik heb ervan genoten. Ik heb genoten van elke minuut die ik hier heb gespeeld. Ik besef nog niet dat het nu klaar is, maar toen ik een staande ovatie kreeg vond ik dat echt geweldig. Iedereen gunt het mij. Ik hou van de supporters en ik hou van deze club. De trainers en de spelers zijn geweldig.’

Vervolgens wordt Mazraoui gefeliciteerd met zijn overgang naar Bayern München, waarna de Ajacied bevestigt dat de transfer rond is. ‘Dankjewel. Het is rond. Na Ajax is Bayern mijn droomclub’, besluit Mazraoui.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.