Martínez en Tagliafico plaatsen zich voor WK na gelijkspel tegen Antony

door Bart Veenstra 16

Bron AS

Martínez en Tagliafico plaatsen zich voor WK na gelijkspel tegen Antony

door Bart Veenstra 16

Bron AS

Laatst geüpdatet

Argentinië heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag geplaatst voor het WK in Qatar. Het land van Ajacieden Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico speelde met 0-0 gelijk tegen Brazilië en dat was genoeg voor een WK-ticket.

Brazilië plaatste zich vorige week al voor het WK en Argentinië is nu het tweede Zuid-Amerikaanse land dat een WK-ticket heeft veroverd. De Argentijnen hadden na het puntenverlies van Colombia en Chili tegen Brazilië aan een punt genoeg om zich te plaatsen voor het WK in Qatar.

De kansen in het duel tussen beide Zuid-Amerikaanse grootmachten waren spaarzaam. Namens Brazilië raakte Fred de lat. Bij Argentinië kwam Martínez na rust binnen de lijnen, terwijl Antony na ruim een uur spelen mocht invallen bij Brazilië. Tagliafico bleef het gehele duel op de bank.

Op tijd terug voor wedstrijd tegen RKC Waalwijk

In de voorgaande interlandperiodes vonden de interlands in Zuid-Amerika dermate laat plaats dat de Zuid-Amerikaanse spelers niet op tijd terug waren voor de eerstvolgende wedstrijd van Ajax. Dat is nu niet het geval. Ajax gaat op zondag op bezoek bij RKC Waalwijk, waardoor er nu tijd voldoende is om terug te keren naar Amsterdam en voor te bereiden op het duel in Waalwijk.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties