Leicester City op pole position voor handtekening Neres

door Reinand Visscher 161

Bron Ajax Showtime

Leicester City op pole position voor handtekening Neres

door Reinand Visscher 161

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Leicester City lijkt op het moment de meest serieuze kandidaat om David Neres over te nemen van Ajax. De Engelse club met ambitie lijkt concreet te worden, al is het wachten nog op een officiële aanbieding.

De laatste tijd hangt voornamelijk het gerucht in de lucht dat het Olympique Lyon van oud Ajaxtrainer Peter Bosz de bestemming wordt van de Braziliaanse dribbelaar, maar daar lijkt Leicester City een stokje voor te willen steken. De Engelsen zien in Neres een gewenste versterking voor hun selectie.

Naast Leicester City en Olympique Lyon zijn er nog een aantal geïnteresseerde clubs, al zijn die nog niet zo concreet als de Foxes. Lange tijd was het niet duidelijk of Neres zou vertrekken bij de Amsterdammers, maar met de komst van de Deense vleugelspits Mohamed Daramy lijkt een vertrek van Neres nog meer voor de hand te liggen. De Braziliaan kwam in de winter van 2017 naar Amsterdam en maakte vooral veel indruk in de befaamde Champions League campagne van Ajax in het seizoen 2018/2019. Daarna is hij vooral door veel blessureleed geteisterd.

Reinand Visscher (Twitter: @Reinandvzr | e-mail: r.visscher@ajaxshowtime.com)

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.