Klaassen neemt zorgen weg: 'Blessure is niet ernstig' | Ajax Showtime

Klaassen neemt zorgen weg: 'Blessure is niet ernstig'

door Thijs Zwagerman 17

Klaassen neemt zorgen weg: 'Blessure is niet ernstig'

door Thijs Zwagerman 17

Laatst geüpdatet

Davy Klaassen heeft na afloop van sc Heerenveen - Ajax de zorgen omtrent zijn enkelblessure weggenomen. Volgens de doelpuntenmaker valt de kwetsuur mee en zal hij zondag tegen FC Groningen alweer van de partij kunnen zijn.

In gesprek met ESPN vertelt Klaassen over het oplopen van de enkelblessure. ‘Ik had daarvoor al een tik op mijn achillespees gehad, dus ik liep al niet echt lekker. Even later zwikte mijn enkel ook nog een keer om, toen was het klaar. Als het 0-0 was had ik nog wel verder gespeeld, dus het is niet heel ernstig, denk ik’, aldus de middenvelder, die na een klein uur spelen werd vervangen door Mohammed Kudus.

Klaassen verwacht zelf echter dat hij zondag tegen FC Groningen gewoon weer van de partij kan zijn. ‘Ik heb er al ijs op gehad. Nu is de enkel ingepakt. Op naar zondag!’, stelt de maker van de 0-1 optismistisch.

Tot slot laat Klaassen desgevraagd ook weten dat hij blij is met zijn spel als aanvallende middenvelder en looft hij de samenwerking met spits Sébastien Haller. ‘De eerste twee à drie wedstrijden was dat wel het geval, zeker ook met Haller als nieuwe spits. Dat was even zoeken, maar hij is wel een spits waar ik graag achter en omheen speel.’

Bron ESPN

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties