Heitinga hoopt op Kudus tegen AZ: 'Ik kijk wel weer uit naar Mohammed vanavond'

door Brent Tomassen 14

Bron ESPN

Heitinga hoopt op Kudus tegen AZ: 'Ik kijk wel weer uit naar Mohammed vanavond'

door Brent Tomassen 14

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

John Heitinga vindt dat zijn ploeg de knop moet hebben omgezet na de verloren bekerfinale tegen PSV. Daarnaast heeft de trainer weer meer te kiezen met Mohammed Kudus en Devyne Rensch, die terugkeren in de basis na blessureleed.

'Ik zie wel een elftal dat wil strijden en tot het gaatje wil gaan', vertelt Heitinga bij ESPN als hem gevraagd wordt welk gevoel hij bij de ploeg merkt na de verloren bekerfinale. 'Maar je ziet ook het gevoel van zeven wedstrijden die we winnen op een rij. Dan krijg je tegen Feyenoord een tikkie en win je weer een aantal keer. Dan heb je de bekerfinale tussendoor, maar het gaat om nu.'

Heitinga is blij dat hij met Kudus en Rensch er weer twee belangrijke krachten bij heeft. 'Wat hiervoor is gebeurt, oké, maar je hebt nu een aantal spelers die weer terug zijn: Devyne Rensch en Mohammed Kudus. Dat zijn wel spelers die het verschil kunnen maken. Steven Berghuis is helaas geblesseerd, maar ik kijk wel weer uit naar Mohammed vanavond.'

Tot slot krijgt de trainer de vraag hoelang Kudus het vol kan houden na zijn blessure en zelfs of hij de volledige negentig minuten kan spelen 'Ik denk dat als hij er goed inzit misschien wel wat langer kan spelen', besluit Heitinga.

Weten Ajax en AZ zaterdag beide het net te vinden? Het levert je een quotering van 1,66 op!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.