Daan Reiziger vertrekt transfervrij naar Vitesse

door BadembaBarrie 47

Bron Vitesse

Daan Reiziger vertrekt transfervrij naar Vitesse

door BadembaBarrie 47

Bron Vitesse

Laatst geüpdatet

Daan Reiziger verruilt Ajax komende zomer voor Vitesse. Dit meldt de club uit Arnhem donderdagavond via de officiële kanalen. Reiziger had in Amsterdam een aflopend contract en dus houdt Ajax geen geld over aan de doelman die sinds 2016 in de jeugdopleiding speelde.

Reiziger zat namens Ajax al een aantal maal bij de wedstrijdselectie, maar debuteerde nooit voor het eerste elftal. Bij Vitesse hoopt de doelman dan ook minuten op het hoogste niveau te gaan maken. 'Mijn doel is om nog een completere speler te worden en ik ga knokken om hier eerste keeper te worden. Dat zijn mijn ambities hier, om de eerste plek over te nemen', zo vertelt hij aan Vitesse TV.

Reiziger debuteerde op 19 maart 2021 voor Jong Ajax in het betaald voetbal, tegen MVV Maastricht. In totaal kwam hij tot negen optredens voor het tweede elftal. Zijn meest fameuze moment in het Ajax-shirt beleefde Reiziger echter in maart 2020. Toen werd hij namens Ajax O19 in de UEFA Youth League de held van de penalty-serie tegen Atlético Madrid, door drie strafschoppen te pakken en zelf de beslissende binnen te schieten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties