Branie: 'Uitschakeling is een dreun, maar we moeten het niet groter maken dan het is'

door BadembaBarrie 72

Bron Ajax Showtime

Branie: 'Uitschakeling is een dreun, maar we moeten het niet groter maken dan het is'

door BadembaBarrie 72

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Ajax ligt uit de Champions League. De 0-1 nederlaag tegen Benfica betekent het einde van een Europees avontuur dat mooi begon, maar uiteindelijk toch teleurstellend eindigt. In Branie, de podcast van Ajax Showtime en Het Parool, bespreken presentator Menno Pot, Paroolverslaggever Dick Sintenie en Ajax Showtime-redacteur Bademba Barrie de wedstrijd en de potentiële gevolgen daarvan.

Er is uiteraard aandacht voor het spel van Ajax tegen Benfica. Dat was bij vlagen erg goed, al vertaalde dat zich niet in echte kansen. Er wordt gezocht naar een verklaring daarvoor, waarbij Dick Sintenie concludeert dat Ajax een stukje 'exceptionele klasse' miste voorin.

Over de tegengoal valt niet te praten zonder aandacht te besteden aan André Onana. Die ging in de fout, concluderen alle drie de heren aan tafel. Was hij echter de enige? En ligt het dan allemaal daaraan of ging er voor Ajax meer fout?

Hoe nu verder?

Na een Europese uitschakeling is er altijd de onvermijdelijke vraag, hoe nu verder? Een vraag die ook bij Branie gesteld wordt, zonder dat er zwaarder aan de nederlaag getild wordt dan nodig. Ajax had moeten winnen van Benfica, maar het feit dat dit niet lukte, hoeft niet de inleiding voor een absoluut doemseizoen te zijn. De nieuwe Branie staat nu online!

Branie is dit seizoen elke maandagmiddag om 12.00 uur te beluisteren via Spotify, ITunes en onze website. Luister de nieuwe aflevering nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.