Branie: De wilskracht van Ajax en de affaire rond Brobbey

door Bart Veenstra 19

Bron Ajax Showtime

Branie: De wilskracht van Ajax en de affaire rond Brobbey

door Bart Veenstra 19

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Het is alweer tijd voor de laatste aflevering van Branie van het seizoen 2020/2021. Ajax sloot het seizoen af met zeges op VVV-Venlo en Vitesse (beide 3-1), terwijl een mogelijke 'terugkeer' van Brian Brobbey bij Ajax het gesprek van de dag is. In deze aflevering van Branie bespreken presentator Menno Pot en Josien Wolthuizen (beiden Het Parool) en Ajax Showtime-hoofdredacteur Bart Veenstra de laatste gang van zaken.

Moet Ajax Brobbey nou wel of juist niet terugkopen van RB Leipzig? Wat zijn redenen om het wel te doen en welke juist niet? Het is één van de onderwerpen die deze week wordt besproken in Branie. Uiteraard blikken we terug op de duels met VVV-Venlo en Vitesse en tegelijkertijd kijken we vooruit naar Euro 2020. De verwachting is dat Jurriën Timber, die dit seizoen zijn doorbraak beleefde bij Ajax, erbij zal zijn. Ook wordt het niet mogen deelnemen van Lisandro Martínez en Antony aan de Olympische Spelen besproken, of heeft Antony nog een kans om alsnog van de partij te zijn in Tokyo?

Ook richten wij onze blik op het komende seizoen. Welke spelers blijven er bij Ajax en welke spelers vertrekken er? Het wordt misschien wel een zomer vol verrassende transfers en in deze laatste Branie van het seizoen blikken wij daarop vooruit.

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is vanaf dit seizoen iedere maandagavond te beluisteren. Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. De nieuwste aflevering van dit seizoen is nu te beluisteren via Spotify en later ook via iTunes!

Bestel het nieuwe Ajax-uitshirt in de Ajaxshop!

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties