Berghuis doorstaat keuring en is officieel Ajacied

door Thijs Zwagerman 183

Bron Ajax

Berghuis doorstaat keuring en is officieel Ajacied

door Thijs Zwagerman 183

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

De transfer van Steven Berghuis is in kannen en kruiken, zo bevestigt Ajax middels de officiële kanalen. De aanvaller, die overkomt van Feyenoord, heeft de medische keuring succesvol doorstaan en heeft bij Ajax een contract getekend tot medio 2025.

Afgelopen vrijdag maakte Ajax al melding van een principeakkoord met Feyenoord over de transfer van Berghuis, maar nu de laatste plooien zijn gladgestreken en Berghuis zijn medische keuring succesvol heeft doorstaan, is de veelbesproken transfer definitief afgerond. Met de overgang is naar verluidt zo'n 5,5 miljoen euro gemoeid.

Berghuis gaat bij Ajax spelen met rugnummer 23. De creatieveling zal vanaf dinsdag de groepstraining bij zijn nieuwe club oppakken en reist komend weekend met de Ajax-selectie af naar Oostenrijk voor een trainingskamp. Zaterdag kan Berghuis in het oefenduel met Bayern München zijn officieuze debuut voor Ajax gaan maken.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt mét het oude logo nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.