Bayern München maakt komst Blind officieel

door BadembaBarrie 205

Bron Bayern München

Bayern München maakt komst Blind officieel

door BadembaBarrie 205

Bron Bayern München

Laatst geüpdatet

Daley Blind is officieel speler van Bayern München. Der Rekordmeister bevestigt de komst van de oud-Ajacied donderdagavond via de officiële kanalen. Blind tekent een contract tot het einde van het seizoen, zoals eerder in diverse media gemeld.

Blind zelf reageert verheugd op zijn nieuwe club. 'Ik kan niet wachten om hier te spelen', opent de verdediger annex middenvelder op de clubsite. 'Het belangrijkste deel van het seizoen komt eraan, waarin het om de prijzen gaat.' Die prijzen hebben Blinds beslissing flink beïnvloed, stelt hij. 'De honger naar prijzen bij deze club was cruciaal voor mijn beslissing. Ik hoop dat ik het team met mijn ervaring kan helpen. Ik zal alles geven voor Bayern München.'

Ook Voorzitter Sport Hasan Salihamidzic is in zijn nopjes met de komst van Blind. 'We zijn heel blij dat Daley ons team komt versterken', laat hij optekenen. 'Daley is een veelzijdige verdediger, die in staat is om op linksback en in het centrum te spelen. Hij heeft veel internationale ervaring en leiderschapskwaliteiten. Ik weet zeker dat hij ons zal helpen.'

Blind vliegt vrijdag naar Qatar

Blinds Bayern-avontuur begint op een voor hem inmiddels bekende plek. Der Rekordmeister belegt momenteel namelijk een trainingskamp in Qatar en Blind zal zich daar bij de rest van de ploeg voegen. Daarvoor stapt hij vrijdag op het vliegtuig.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.