Álvarez verlengt Ajax-contract officieel tot 2025

door Thijs Zwagerman 164

Bron Ajax.nl

Álvarez verlengt Ajax-contract officieel tot 2025

door Thijs Zwagerman 164

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Edson Álvarez heeft woensdagmiddag zijn handtekening gezet onder een contractverlenging bij Ajax, zo meldt de club middels de officiële kanalen. De Mexicaanse middenvelder ligt nu vast tot medio 2025. Álvarez tekende zijn contract tijdens het besloten Ajax-evenement in de Johan Cruijff ArenA.

De contractverlenging van Álvarez hing al een tijdje in de lucht, maar is woensdag dus officieel bekrachtigd. Álvarez heeft zijn contract bij Ajax met een jaar verlengd en ligt zodoende vast tot de zomer van 2025. In 2019 kwam Álvarez voor zo'n vijftien miljoen euro van het Mexicaanse Club América.

Na een wisselvallige start bij Ajax knokte Álvarez zich vorig seizoen definitief in het basiselftal van Ajax. Als verdedigende middenvelder groeide de rechtspoot uit tot een zeer belangrijke kracht in het elftal van Ajax-trainer Erik ten Hag en ook dit seizoen is de in uitstekende vorm verkerende Álvarez onomstreden basisspeler bij Ajax. Álvarez speelde tot dusver 73 wedstrijden voor de Amsterdammers en wist daarin zes keer te scoren.

Beloning

Álvarez had afgelopen zomer kunnen overstappen naar het Franse Stade Rennes, maar mocht van Ten Hag en directeur voetbalzaken Marc Overmars onder geen beding vertrekken. Zijn aanblijven en goede spel ziet Álvarez door Ajax nu beloond worden in de vorm van een nieuw contract.

Ontvang een welkomstkrediet tot wel €100,- als je een account opent bij Bet365!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties