'Álvarez zet woensdag nog handtekening onder nieuw contract'

door Bart Veenstra 42

Bron Voetbal International

'Álvarez zet woensdag nog handtekening onder nieuw contract'

door Bart Veenstra 42

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Edson Álvarez zet woensdag nog zijn handtekening onder een nieuw contract bij Ajax. Dat meldt Voetbal International. De Mexicaan zal na zijn contractverlenging tot medio 2025 onder contract staan bij de Amsterdamse club.

Eerder werd al bekend dat Álvarez een mondeling akkoord had bereikt met Ajax over een nieuw contract. De 24-jarige middenvelder veroverde eerder dit kalenderjaar definitief een basisplaats in Amsterdam. Eerder kampte hij nog met aanpassingsproblemen, maar inmiddels is hij niet meer weg te denken uit het elftal van trainer Erik ten Hag.

Stade Rennes wilde Álvarez naar Frankrijk halen 

In de afgelopen zomer probeerde Stade Rennes Álvarez nog over te nemen van Ajax. De Franse club was bereid om een flinke transfersom te betalen, maar Ajax liet de Mexicaan niet gaan. De club beloont de Mexicaans international nu met een nieuw contract.

Tegenover De Telegraaf liet Álvarez vorige week al weten dat een contractverlenging aanstaande zou zijn. 'Het is geen geheim meer dat Ajax en ik dat allebei heel graag willen. 'Ik hoop zo snel mogelijk mijn handtekening te zetten, want we zijn eruit. De puntjes moeten alleen nog op de i worden gezet.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties