Ajax vervroegt oefenduel met Sint-Truidense VV vanwege aankomend noodweer

door Bart Veenstra 61

Bron Ajax.nl

Ajax vervroegt oefenduel met Sint-Truidense VV vanwege aankomend noodweer

door Bart Veenstra 61

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax heeft het oefenduel met Sint-Truidense VV met een halfuur vervroegd. Dit vanwege het aanstaande noodweer, zo valt te lezen op Ajax.nl. Het duel - dat wordt gespeeld op het sportpark van OWIOS uit Oldebroek - zou om 18.30 uur beginnen, maar dat wordt nu 18.00 uur.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt in de Ajaxshop!

In een statement op Ajax.nl laat de Amsterdamse club weten dat het duel met STVV met een halfuur vervroegd is. 'De wedstrijd begint nu om 18:00 uur in plaats van 18:30 uur. In het hele land geldt aan het eind van deze dag code oranje vanwege de kans op hevige onweersbuien en zware windstoten.'

Op dit moment is het nog mooi weer in Nederland, maar voor dinsdagmiddag en dinsdagavond wordt noodweer verwacht. In overleg met de betrokken partijen is de wedstrijd vervroegd naar 18.00 uur. Volgens Buienradar worden er aan het einde van de middag vanuit het zuidwesten van het land zware onweersbuien verwacht. Die onweersbuien zouden over Gelderland - waar de wedstrijd wordt gespeeld - kunnen trekken.

Ajax vraagt zijn supporters de website in de gaten gehouden voor het laatste nieuws met betrekking tot deze oefenwedstrijd en de mogelijke ontwikkelingen op het gebied van de weersverwachting. Het is nog altijd mogelijk om aanwezig te zijn bij de wedstrijd. OWIOS laat weten dat er nog ongeveer 800 kaarten te koop zijn. De kassa's gaan, net als het sportpark van de amateurclub uit Oldebroek, om 16.30 uur open.

Wedstrijd live te zien via Ziggo Sport

De wedstrijd tussen Ajax en STVV is dinsdag live te zien bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Free. Daarvoor kun je je aanmelden via www.ziggo.nl/uefa. Ajax laat ook weten dat supporters de wedstrijd kunnen zien via Ajax.nl, in de Ajax App en op YouTube. 'De oefenpot is niet te zien in onder andere Portugal, Servië en Kroatië', laat Ajax weten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.