Ajax start met Brobbey tegen Liverpool, Taylor op de bank

door Thijs Zwagerman 364

Bron AS

Ajax start met Brobbey tegen Liverpool, Taylor op de bank

door Thijs Zwagerman 364

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax begint met Brian Brobbey in de basis aan het Champions League-duel met Liverpool. Brobbey krijgt in de punt van de aanval opnieuw de voorkeur boven Mohammed Kudus. Kenneth Taylor, teruggekeerd van blessureleed, begint tegen Liverpool op de bank.

Zodoende heeft Ajax-trainer Alfred Schreuder ervoor gekozen om zijn basisopstelling van de laatste wedstrijden intact te houden. Dat betekent dat Davy Klaassen opnieuw samen met Edson Álvarez en Steven Berghuis op het middenveld speelt. Taylor, die tot aan zijn blessure basisspeler was, moet daardoor genoegen nemen met een reserverol.

Voorin wordt Brobbey, die voor het eerst dit seizoen in de basis staat in een Champions League-duel, geflankeerd door Steven Bergwijn en Dusan Tadić. Rechtsachterin behoudt Jorge Sánchez zijn basisplaats, waardoor de teruggekeerde Devyne Rensch tegen Liverpool op de bank zit. Daley Blind speelt hoogstwaarschijnlijk als linksback en Calvin Bassey zal dan naast Jurriën Timber in het hart van de defensie spelen.

Opstelling Ajax:

Pasveer; Sánchez, Timber, Bassey, Blind; Álvarez, Berghuis, Klaassen; Bergwijn, Brobbey, Tadić.

Wissels Ajax:

Stekelenburg, Gorter, Wijndal, Taylor, Ocampos, Rensch, Lucca, Kudus, Grillitsch, Magallán, Conceição.

Weet Ajax nog hoop te houden op de knock-outfase van de Champions League door met twee doelpunten verschil te winnen van Liverpool? Zet in en verdien 8,00 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.