Ajax presenteert nieuwe thuisshirt mét het oude clublogo!

door NielsOpdam 201

Ajax presenteert nieuwe thuisshirt mét het oude clublogo!

door NielsOpdam 201

Laatst geüpdatet

Ajax heeft woensdagochtend het nieuwe thuisshirt gepresenteerd. Tijdens het seizoen 2021-2022 spelen de Amsterdammers eenmalig met het oude clublogo op de borst. Je kunt het nieuwe thuisshirt nu bestellen in de Ajaxshop!

Het Ajax-thuisshirt is uiteraard herkenbaar met het vertrouwde wit-rood-wit. Echter is de kleur rood voor deze ene keer aangepast en is de rode baan smaller gemaakt. Verder is er één grote verandering, waar veel supporters van de Amsterdamse club al jaren om vragen: het oude clublogo keert terug op het Ajax-shirt! In 1991 werd het oude logo vervangen, maar na dertig jaar keert hij weer terug op de borst.

Normaal gesproken staan de drie sterren boven het logo, maar deze keer zijn de sterren terug te vinden in de nek, net als het huidige Ajax-logo. Verder staan de logo’s van kledingsponsor Adidas en hoofdsponsor Ziggo op het shirt. Wil jij het nieuwe Ajax-thuisshirt mét het oude logo bestellen? Klik dan hier!

Tot slot zullen er tijdens de nationale wedstrijden geen spelersnamen op de rug staan. Tijdens eredivisiewedstrijden of bekerduels wordt er enkel met het rugnummer gespeeld, niet met de spelersnaam. Gedurende Europese wedstrijden is de bedrukking wel compleet, zoals de richtlijnen van de UEFA dat voorschrijven.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt mét het oude logo nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.