'Ajax ondanks mogelijke komst Ihattaren nog steeds op zoek naar vleugelaanvaller'

door Terrence Riepma 206

Bron Voetbal International

'Ajax ondanks mogelijke komst Ihattaren nog steeds op zoek naar vleugelaanvaller'

door Terrence Riepma 206

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Ajax zal ondanks de mogelijke komst van Mohamed Ihattaren nog steeds zoeken naar een nieuwe vleugelaanvaller, zo meldt Voetbal International donderdagmiddag. De bedoeling is dat deze op korte termijn de Amsterdamse club komt versterken.

Steven Bergwijn lijkt deze aanwinst in principe niet meer te worden. De ex-PSV'er lijkt dankzij zijn twee late goals tegen Leicester City hernieuwd krediet gekregen te hebben bij Tottenham Hotspur-trainer Antonio Conte. Een bod van achttien miljoen euro zou al zijn afgewezen door de club uit Londen, die zo'n 25 miljoen euro zou willen ontvangen voor Bergwijn.

Het nieuws over Ihattaren kwam donderdagmiddag naar buiten. De bedoeling is dat de middenvelder zal worden gehuurd van Juventus, inclusief een optie tot koop. De linkspoot werkt al met Gerald Vanenburg aan zijn fitheid en zou tevens uitgebreid hebben gesproken met Erik ten Hag.

Neres-vervanger moet deze winter naar Ajax komen

Het blijft nog onzeker wie de nieuwe vleugelaanvaller van Ajax moet worden, nu David Neres vertrokken is naar Shakhtar Donetsk. Ajax beschikt momenteel over Mohamed Daramy, die op beide flanken uit de voeten zou kunnen komen. De Deen heeft in zijn eerste halfjaar in Amsterdam echter niet weten te overtuigen.

Maakt Brian Brobbey ook tegen PSV het eerste doelpunt van de wedstrijd? Dan wacht je een quotering van 7,00!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties