Ajax neemt contact op met management Michut; concurrentie is fors

door Wessel Kroon 55

Bron Ajax Showtime

Ajax neemt contact op met management Michut; concurrentie is fors

door Wessel Kroon 55

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Ajax heeft inderdaad contact opgenomen met het management van Étienne Michut, zo blijkt uit navraag van Ajax Showtime door eerdere berichtgeving van L'Équipe. De Franse middenvelder beschikt over een aflopend contract bij Paris Saint-Germain en dus doen diverse clubs een poging om hem komende zomer transfervrij op te pikken.

Eerder meldde de Franse krant L'Équipe dus al dat Ajax geïnteresseerd was. De Amsterdammers zouden concurrentie hebben van Manchester City. De Engelse grootmacht is echter niet de enige concurrent van Ajax. Meerdere Europese grootmachten azen op de handtekening van Michut.

Voorlopig is het nog afwachten wat het Franse talent gaat doen. Het lijkt erop dat de gesprekken tussen Ajax en het management van Michut voorlopig oriënterend zijn. Michut bekijkt rustig zijn opties en bijtekenen in Parijs is ook nog altijd een optie. De zeventienjarige Michut is vrij klein, dynamisch en een technisch vaardige middenvelder.

Wessel Kroon (X: @Wessel_Kroon | E-mail: w.kroon@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.