Ajax met reserves en talenten tegen OFI Kreta

door Bart Veenstra 9

Ajax met reserves en talenten tegen OFI Kreta

door Bart Veenstra 9

Laatst geüpdatet

Ajax zal op maandag 22 juli met de reserves en aanstormende talenten aantreden tegen OFI Kreta. De Amsterdamse club bevestigt via de officiële kanalen dat het op maandag 22 juli niet één, maar twee oefenwedstrijden zal spelen.

Eerder al maakte SV Epe, waar de oefenwedstrijd tussen Ajax en OFI Kreta gespeeld wordt, melding van het oefenduel. Het duel tussen Ajax en OFI Kreta in Epe begint om 14.00 uur, terwijl Ajax - Panathinaikos in het Olympisch Stadion om 19.00 uur gespeeld wordt.

Ajax geeft aan dat het op één dag twee oefenwedstrijden wil spelen, zodat alle spelers uit de A-selectie een vergelijkbare hoeveelheid wedstrijdminuten kunnen maken. De oefenwedstrijd tegen Panathinaikos wordt gezien als de hoofdwedstrijd. In dat duel komen de meeste basisspelers in actie. Tegen OFI Kreta zullen de Amsterdammers vooral aantreden met de reserves en aanstormende talenten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.