'Ajax heeft naast Bergwijn meer opties ter versterking van de voorhoede'

door Jesse ter Haar 290

Bron Algemeen Dagblad

'Ajax heeft naast Bergwijn meer opties ter versterking van de voorhoede'

door Jesse ter Haar 290

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Ajax is druk bezig met het binnenhalen van Steven Bergwijn, maar wedt niet op één paard, zo schrijft het Algemeen Dagblad. Het is allesbehalve een zekerheid dat de aanvaller naar Amsterdam komt en dus heeft de club een lijstje met alternatieven klaarliggen.

De jacht van Marc Overmars op Bergwijn is ingezet en een bod van achttien miljoen euro zou al afgewezen zijn. Bovendien zou Tottenham Hotspur voornemens zijn om de international van het Nederlands elftal nog tijdens de komende transferperiode kwijt te raken. Ze zetten hierbij in op een definitief vertrek. Een huurdeal lijkt geen optie.

Niet alleen Ajax, ook Bergwijn zou echter schermen met meerdere opties. Hij kan ervoor kiezen om in het buitenland actief te blijven, want enkele clubs van formaat uit Spanje en Duitsland zouden ook naar de diensten van Bergwijn hengelen. Het is zodoende nog maar afwachten of Ajax erin slaagt de buitenspeler te verleiden tot een terugkeer naar Nederland.

Het is nog niet bekend welke andere opties Ajax heeft om de voorhoede te versterken. Feit is dat de aanvallers die gelden als back-up - Mohamed Daramy, Danilo Pereira en David Neres- niet voldoende overtuigden tijdens de eerste seizoenshelft. In de persoon van Brian Brobbey kwam er al wel een aanvaller bij, zij het op - voorlopig - tijdelijke basis.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties