'Ajax en management Timber deze week in gesprek over nieuwe verbintenis'

door Bart Veenstra 830

Bron Voetbal International

'Ajax en management Timber deze week in gesprek over nieuwe verbintenis'

door Bart Veenstra 830

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Jurriën Timber gaat zijn contract bij Ajax mogelijk verlengen. Voetbal International schrijft dat het management van de verdediger op korte termijn met Ajax in gesprek gaat over een nieuwe verbintenis.

Timber ligt nog maar tot medio 2024 vast bij Ajax en om die reden zal de Amsterdamse club het contract graag willen verlengen. Wanneer Timber namelijk niet bijtekent dreigt een Ryan Gravenberch-scenario. Volgend jaar zomer zal Timber in dat geval nog een contract van één jaar hebben en zal zijn transfersom flink lager uitvallen.

Ajax hoopt Timber langer vast te leggen en zodoende gaat de Amsterdamse clubleiding deze week opnieuw in gesprek met het management van Timber. Eerder waren beide partijen ook al met elkaar in gesprek, maar een akkoord werd toen nog niet bereikt.

Drie scenario's voor Timber

Voor Timber liggen er nu drie scenario's op tafel. De verdediger kan zijn contract verlengen, hij kan zonder een nieuw contract bij Ajax blijven of hij vertrekt deze zomer bij de Amsterdamse club. Die laatste optie behoort zeker tot de mogelijkheden, aangezien er veel Europese interesse is voor Timber.

Onder meer Manchester United - de nieuwe club van Erik ten Hag - wil Timber maar al te graag inlijven. Het management van Timber bracht onlangs in Londen een bezoek aan het kantoor van de Engelse topclub.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties