Woerts: 'AZ zegt: Laat Kroes lekker op 15 maart beginnen'

door NielsOpdam 224

Bron Vandaag Inside

Woerts: 'AZ zegt: Laat Kroes lekker op 15 maart beginnen'

door NielsOpdam 224

Bron Vandaag Inside

Laatst geüpdatet

Alex Kroes lijkt 'gewoon' op 15 maart 2024 te beginnen als algemeen directeur van Ajax, zo vertelt sportmarketeer Chris Woerts woensdagavond in Vandaag Inside. De Amsterdamse club wil graag dat Kroes op 1 januari begint, maar AZ lijkt niet mee te willen werken aan een vervroegde startdatum.

Kroes was bij AZ werkzaam als Directeur International Football Strategy. Door een concurrentiebeding mocht hij pas na een jaar beginnen bij Ajax, maar Kroes kwam met AZ overeen dat hij op 15 maart mag starten in Amsterdam. Ajax wilde dat Kroes al op 1 januari 2024 begint en ging in gesprek met een delegatie van de Alkmaarders.

Toch lijkt het er nu op dat AZ niet wil meewerken aan een vervroegde komst van de nieuwe algemeen directeur. 'AZ zegt: Waarom moeten wij meewerken aan iets waar we helemaal niet bij betrokken zijn? Hij heeft getekend voor 15 maart en dan moeten we plotseling allerlei dingen doen om Ajax te pleasen. Daar hebben ze niet zoveel zin in', begint Woerts zijn verhaal.

'AZ zegt: Waarom gaan wij het probleem van Ajax oplossen?'

De sportmarketeer denkt dat Kroes niet op 1 januari gaat beginnen. 'AZ heeft ook geconstateerd dat Alex in het semi-geheim al dingen doet voor Ajax. AZ zegt: Waarom gaan wij het probleem van Ajax oplossen? Laat hem lekker op 15 maart beginnen. De kans is dus heel klein', besluit Woerts zijn verhaal.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.