Wijndal botst tegen reclameborden aan en valt geblesseerd uit bij Ajax

door NielsOpdam 11

Bron AS

Wijndal botst tegen reclameborden aan en valt geblesseerd uit bij Ajax

door NielsOpdam 11

Bron AS

Laatst geüpdatet

Owen Wijndal is tijdens de uitwedstrijd tegen Rangers FC geblesseerd uitgevallen. De linksachter van Ajax mocht dinsdagavond in de basisopstelling beginnen, maar moest de wedstrijd in de eerste helft staken.

Na veertig minuten kopte Wijndal een bal weg in het zestienmetergebied van Ajax. De linksachter botste daarna tegen de reclameborden aan en kwam daardoor in de goot, die tussen het veld en de tribunes op Ibrox ligt. Wijndal bleef geblesseerd achter en moest behandeld worden door de medici van Ajax.

De Amsterdamse club ging een aantal minuten met tien man verder. Na 44 minuten spelen kwam Devyne Rensch in het veld als vervanger van Wijndal. Hoe ernstig de blessure van de Ajax-linksachter is, is nog onbekend.

Tijdens de uitwedstrijd tegen Rangers FC mocht Wijndal beginnen op de linksbackpositie. Hij verving Daley Blind, die gepasseerd werd door Alfred Schreuder. Voorafgaand aan de wedstrijd vertelde de Ajax-trainer dat Wijndal weer fit was na zijn vorige blessure en steeds beter speelde tijdens zijn invalbeurten. 'Ik vind het ook belangrijk dat Owen op dit niveau een wedstrijd gaat spelen', zei Schreuder.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.