Wie was jouw Man of the Match tijdens SC Cambuur - Ajax?

door Jesse ter Haar 22

Bron AS

Wie was jouw Man of the Match tijdens SC Cambuur - Ajax?

door Jesse ter Haar 22

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax heeft zondagmiddag voor de tweede keer op rij weten te winnen in de Eredivisie. Een reeks van twee overwinningen op rij is normaal gesproken geen bijzonderheid voor de club, maar gezien de voorbije periode is het een zegen. SC Cambuur moest eraan geloven en daarbij haalden meerdere Ajacieden een zeer behoorlijk niveau.

De vraag is echter: wie was de beste Ajacied op het veld? Was het Mohammed Kudus, die bij vlagen langs zijn directe tegenstanders wist te dansen? Of was het Dusan Tadić, die zich als balvaste spits manifesteert als de perfecte combinatievoetballer? Misschien zag jij een andere Ajacied uitblinken, dus breng je stem uit!

Je kunt nu stemmen op jouw beste Ajacied. In onderstaand overzicht kun je de spelers van Ajax sterren geven. Elke ster staat voor één punt. Uiteindelijk kun je de spelers een cijfer geven. Welke speler krijgt het hoogste cijfer? En welke spelers krijgen na de ruimte 0-5 zege op SC Cambuur misschien wel een onvoldoende? Dat is geheel aan jou!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.