Wie was jouw Man of the Match tijdens Ajax - sc Heerenveen?

door Jesse ter Haar 24

Wie was jouw Man of the Match tijdens Ajax - sc Heerenveen?

door Jesse ter Haar 24

Laatst geüpdatet

Ajax heeft zondag de tweede zege op rij weten te boeken. Lang ging het heen en weer tussen de Amsterdammers en tegenstander sc Heerenveen, maar via Chuba Akpom werd er uiteindelijk toch een ruime zege in de wacht gesleept. Tijd om te stemmen op de Man of the Match!

Was Akpom met zijn twee late doelpunten meteen de beste speler van Ajax, of is dat too much? Was het dan misschien Brian Brobbey, die twee keer wist te scoren maar zich een doelpunt ontnomen zag worden? Branco van den Boomen is, gelet op de Man of the Match-verkiezing in de Johan Cruijff ArenA, ook een optie. De keuze voor de beste Ajacied van Ajax - sc Heerenveen is aan jou!

Je kunt nu stemmen op jouw beste Ajacied. In onderstaand overzicht kun je de spelers van Ajax sterren geven. Elke ster staat voor één punt. Uiteindelijk kun je de spelers een cijfer geven. Welke spelers krijgen na de 4-1 overwinning op sc Heerenveen? de hoogste beoordeling? Dat is geheel aan jou!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.