Wie was jouw Man of the Match tijdens Ajax - FC Utrecht?

door Cristian de Jong 30

Bron Ajax

Wie was jouw Man of the Match tijdens Ajax - FC Utrecht?

door Cristian de Jong 30

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Ajax heeft zondagmiddag een dik verdiende thuiszege weten te boeken tegen FC Utrecht. Door een goal van Steven Bergwijn kwam Ajax op voorsprong, waarna FC Utrecht op gelijke hoogte kwam in de tweede helft. Uiteindelijk zorgden Brian Brobbey en Davy Klaassen voor de overwinning en daarmee is plek twee nog niet uit zicht. Tijd om te stemmen op de Man of the Match.

Was het Bergwijn, die als aanvallende middenvelder een prima indruk maakte? Hij scoorde en kreeg genoeg kansen op een tweede treffer. Of was het Jorrel Hato, die als centrale verdediger zeer sterk speelde en later als linksback ook in aanvallend opzicht een goede indruk maakte?

Je kunt nu stemmen op jouw beste Ajacied. In onderstaand overzicht kun je de spelers van Ajax sterren geven. Elke ster staat voor één punt. Uiteindelijk kun je de spelers een cijfer geven. Welke spelers krijgen na de verdiende zege op FC Utrecht de hoogste beoordeling? Dat is geheel aan jou!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.