Wie was de beste Ajacied tijdens NEC - Ajax?

door Jesse ter Haar 34

Wie was de beste Ajacied tijdens NEC - Ajax?

door Jesse ter Haar 34

Laatst geüpdatet

Ajax heeft zondagmiddag met 1-2 weten te winnen op bezoek bij NEC. Het waren Kristian Hlynsson en Carlos Forbs die doel wisten te treffen, maar ook het voorbereidende werk van Brian Brobbey en Steven Berghuis mocht er wezen. Wie vond jij de Man of the Match? De stembus is geopend!

Het duurde even voordat de Amsterdammers op voorsprong kwamen in Nijmegen, maar een klein kwartier na rust was het alsnog zover. Was Hlynsson, de man van de openingstreffer de beste van het veld of toch aangever Brobbey? Er zijn meer opties, want ook de tweede Ajax-goal - gemaakt door Forbs - was van groot belang. Was de invaller de beste Ajacied of dan toch aangever Berghuis?

Je kunt nu stemmen op jouw beste Ajacied. In onderstaand overzicht kun je de spelers van Ajax sterren geven. Elke ster staat voor één punt. Uiteindelijk kun je de spelers een cijfer geven. Welke spelers krijgen na de 1-2 overwinning op NEC de hoogste beoordeling? Dat is andermaal geheel aan jou!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.