Weijland stopt na 'geweldige tijd' bij Ajax

door Finn Dekker 22

Weijland stopt na 'geweldige tijd' bij Ajax

door Finn Dekker 22

Laatst geüpdatet

Koen Weijland, eSporter van beroep, verlaat Ajax. Dat is wat Weijland zelf meldt op social media. De gamer was twee jaar geleden de eerste speler in Nederland die professioneel FIFA speelde voor een voetbalclub. Ajax haalde daarna onder meer Dani Hagebeuk, die meer dan Weijland actief was als gamer.

'Ik wil deze prachtige club, alle medewerkers, spelers en supporters bedanken voor het vertrouwen en de wederzijdse liefde. Samen hebben we Ajax eSports opgebouwd en geweldige tijden beleefd', aldus Weijland. 'De club zal altijd een speciale plek in mijn hart hebben, maar voor mij is de tijd gekomen om te stoppen als eSporter van Ajax en me volledig te richten op mijn YouTube en presentatie-ambities.'

Hoe Weijland zijn nieuwe ambities vorm gaat geven, is vooralsnog niet duidelijk. Wel onderhoudt de gamer al enige tijd ook zijn eigen YouTube-kanaal, waarin FIFA eveneens een groot onderdeel is.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.