Weet Ajax een resultaat te behalen op bezoek bij Napoli? (Ad)

door Ajax Showtime 83

Ajax staat volgens voor een lastige uitwedstrijd tegen Napoli. Na de 1-6 nederlaag in de Johan Cruijff ArenA lijkt het voor Ajax bijna onmogelijk om te overwinteren in de Champions League. Als de Amsterdammers nog kans willen maken zullen ze moeten winnen in Napels.

Dit zal echter niet makkelijk worden. Zo heeft een overwinning van Ajax . Een gelijkspel is ook voordelig. Dat levert namelijk op. Bij een overwinning van Napoli verdien je terug. Ook kan je inzetten op welke ploeg bij rust voor staat en welke ploeg er uiteindelijk met de winst vandoor gaat. Gok jij dat Ajax bij rust op voorsprong staat en deze voorsprong niet meer uit handen geeft? Dan kun je terugverdienen. Als Napoli bij rust achter staat, maar alsnog weet te winnen, dan krijg je terug.

Er valt ook veel te verdienen bij het raden van de uiteindelijke uitslag. Zo levert een 1-2 overwinning van Ajax maar liefst op. Als Napoli met 2-1 weet te winnen dan kun je terugverdienen. Als beide ploegen elkaar in evenwicht houden door met 1-1 gelijk te spelen dan verdien je terug. Ook kan je wat veiliger inzetten. Zo verdien je terug als je inzet op een overwinning van Napoli én beide teams weten te scoren.

We kijken ook even naar de doelpuntenmakers voor het aankomende duel. Brian Brobbey was afgelopen weekend trefzeker tegen FC Volendam. Als Brobbey ook weet te scoren tegen Napoli dan kun je terugverdienen. Ook Davy Klaassen wist het net te vinden tegen FC Volendam. Als Klaassen ook weet te scoren tegen Napoli dan verdien je terug.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.