Van Wonderen hoopt dat Noppert blijft: 'Weet niet of er clubs zijn die hem nu al weg willen kapen'

door Bart Veenstra 35

Bron ESPN

Van Wonderen hoopt dat Noppert blijft: 'Weet niet of er clubs zijn die hem nu al weg willen kapen'

door Bart Veenstra 35

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Kees van Wonderen betwijfelt of Andries Noppert deze winter al vertrekt bij sc Heerenveen. Dat laat de trainer van de Friese club weten tegenover ESPN. Eerder werd al bekend dat Ajax interesse zou hebben in de doelman van sc Heerenveen.

Noppert speelt sinds dit seizoen bij sc Heerenveen en tijdens het afgelopen WK in Qatar was de goalie plots de eerste doelman van het Nederlands elftal. Het is dan ook niet gek dat de geruchten omtrent Noppert zijn toegenomen. Van Wonderen weet niet of het al zo'n vaart zal lopen. 'Ik weet niet of er nu - in de winter - al clubs zijn die hem weg willen kapen.'

Een vertrek van Noppert valt echter ook niet uit te sluiten, zo beseft Van Wonderen. 'Het is natuurlijk ook de voetballerij en het is ook wie wij zijn in Nederland: we leiden spelers op en je probeert ze een zo goed mogelijk podium aan te bieden. Als ze het dan goed doen, dan is het ook gebruikelijk dat jongens een vervolgstap gaan maken.'

Ajax op zoek naar nieuwe keeper

Met Remko Pasveer, Maarten Stekelenburg en Jay Gorter beschikt Ajax op dit moment over drie keepers in de A-selectie. Pasveer en Stekelenburg beschikken beiden over een aflopend contract en zodoende zou Ajax op zoek zijn naar een nieuwe keeper. In de zomer leek Odysseas Vlachodimos op weg naar de Amsterdamse club, maar die deal werd tegengehouden door de RvC van de club. Inmiddels heeft de Griek zijn contract bij Benfica verlengd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.