[Update] Klaassen uit voorzorg naar de kant

door Finn Dekker 9

[Update] Klaassen uit voorzorg naar de kant

door Finn Dekker 9

Laatst geüpdatet

Davy Klaassen heeft het veld donderdagmiddag noodgedwongen moeten verlaten. Tijdens de thuiswedstrijd kreeg de Ajacied een tik op zijn bovenbeen en al snel zocht hij de kleedkamer op.

Het leek te gaan om een ijsknietje in het bovenbeen van Klaassen, een vervelend pijntje dat vaak na enige tijd weer wegtrekt. Er werd echter geen risico genomen met één van de uitblinkers van Ajax en dus verliet hij het veld. Overigens verving jongeling Kenneth Taylor hem.

Mocht het een serieuze blessure betreffen, dan komt dat bijzonder ongelegen voor Klaassen. Vrijdag is immers de dag waarop bondscoach Frank de Boer de voorselectie van Oranje voor het EK-voetbal naar buiten zal brengen. Normaal gesproken lijkt Klaassen hiervoor een zekerheid.

Update - 13 mei (17.20 uur) - Klaassen uit voorzorg naar de kant

De blessure van Davy Klaassen lijkt mee te vallen. Althans, dat valt op te merken uit de woorden van Erik ten Hag na afloop bij ESPN. 'Ik heb hem uit voorzorg eruit gehaald. Richting zondag, maar ook richting de zomer.' Had Klaassen überhaupt geen rust verdiend? 'Nee, maar ik had wel in gedachten hem niet de hele wedstrijd te laten spelen.'

Bestel het nieuwe Ajax-uitshirt in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.