'Tweehonderd Ajax-fans dreigen wedstrijd tegen Liverpool te missen'

door Brent Tomassen 44

Bron De Telegraaf

'Tweehonderd Ajax-fans dreigen wedstrijd tegen Liverpool te missen'

door Brent Tomassen 44

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Tweehonderd Ajax-supporters dreigen de clash tussen Liverpool en Ajax dinsdagavond te moeten missen, zo meldt De Telegraaf. Volgens de krant is het de fans niet gelukt om op tijd met een geldig legitimatiebewijs hun wedstrijdkaart af te halen.

'Fans van de club uit Amsterdam konden tot 16.30 uur hun ticket afhalen bij het stadion Goodison Park van Everton', schrijft het medium. 'Ajax heeft van supporters gehoord dat ze vanwege de drukte op Schiphol er niet meer in slagen om Liverpool te bereiken. De afdeling supporterszaken van de club houdt nog contact met fans die nog onderweg zijn en misschien nog voor de aftrap op Anfield kunnen zijn. Een woordvoerder van Ajax kon niet zeggen hoeveel fans voor 21.00 uur nog in Liverpool hopen te arriveren.'

Door de drukte op Schiphol hebben sommige supporters zich in lastige bochten moeten wringen om op tijd bij de wedstrijd te kunnen zijn. Zo vertelde een supporter eerder dat hij via Ibiza en Mallorca naar Anfield heeft moeten reizen.

Liverpool-Ajax begint om 21.00 uur Nederlandse tijd en wordt uitgezonden via RTL7 en Ziggo Sport. Via het livetopic blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen op Anfield. Volg ons liveblog en praat mee!

Denk jij dat Ajax op Anfield wint van Liverpool? Zet in en krijg 5,50 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties