'Trots dat wij hier onze thuiswedstrijden spelen'

door JipVR 4

'Trots dat wij hier onze thuiswedstrijden spelen'

door JipVR 4

Laatst geüpdatet

Woensdagmiddag werd het logo van de Johan Cruijff ArenA onthuld en Frank Rijkaard mocht op de knop drukken samen met de kinderen van Eberhard van der Laan. De Ajacied is blij met de naamswijziging, waarvan hij hoopt dat het veel moois teweeg zal brengen.

'Ik vond het heel eervol om onderdeel te zijn van dit prachtige eerbetoon aan Johan Cruijff, de man die Ajax en Amsterdam zoveel gegeven heeft. Als er een stadion naar iemand vernoemd wordt, dan is diegene echt van de buitencategorie. Hij zal zelf zeggen er kan er maar één de beste zijn, alhoewel hij bescheiden was natuurlijk. Maar zo zie ik dat wel, dus ik vind het wel terecht', aldus Rijkaard.

Algemeen directeur Edwin van der Sar is eveneens blij met de naamswijziging, waarbij hij wel meteen toegeeft dat het allemaal eerder afgerond had moeten worden. 'Het heeft te lang geduurd, daar zijn we het allemaal over eens, maar uiteindelijk is de dag wel gekomen. We zijn er heel trots op dat wij onze thuiswedstrijden spelen in een stadion die de naam draagt van de grootste voetballer die Ajax ooit heeft voortgebracht.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties