TG: 'Ajax verkoopt Cassierra aan Belenenses'

door Thijs Zwagerman 31

TG: 'Ajax verkoopt Cassierra aan Belenenses'

door Thijs Zwagerman 31

Laatst geüpdatet

Volgens De Telegraaf vervolgt Mateo Cassierra zijn carrière in Portugal. De Colombiaanse spits werd door Ajax verhuurd aan het Argentijnse Racing Club, maar lijkt nu definitief over te stappen naar een nieuwe club. Belenenses verlost Cassierra van zijn uitzichtloze situatie in Argentinië.

Cassierra werd vorig seizoen al door Ajax verhuurd aan FC Groningen, maar na een teleurstellend halfjaar bij De Trots van het Noorden, werd de spits halverwege het vorige seizoen uitgeleend aan Racing Club. Ook deze verhuurperiode liep echter uit op een teleurstelling. In de competitie kwam Cassierra zelfs niet eens tot speelminuten, waardoor de overstap naar Belenenses een goede uitkomst biedt.

Ajax verhuurt Cassierra niet voor de derde keer, maar doet de Colombiaan ditmaal definitief van de hand. Hoeveel Belenenses voor de rechtspoot betaalt, is niet bekend. Wel schrijft De Telegraaf dat Ajax een doorverkooppercentage van maar liefst veertig procent heeft bedongen. Cassierra had bij Ajax nog een contract tot medio 2021.

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint van Sparta? Zet in en krijg 9,10 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties