'Ten Hag wil Van der Gaag meenemen naar Manchester United'

door Bart Veenstra 128

Bron Algemeen Dagblad

'Ten Hag wil Van der Gaag meenemen naar Manchester United'

door Bart Veenstra 128

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag zou Mitchell van der Gaag mee willen nemen naar Manchester United. Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Dinsdagavond werd bekend dat Ten Hag in de afgelopen dagen tot een mondelinge overeenkomst met Manchester United is gekomen.

In de komende periode wordt onder meer gesproken over de verdere invulling van de staf, al lijkt het er dus op dat Ten Hag Van der Gaag - nu assistent-trainer bij Ajax - graag meeneemt naar Old Trafford. Ook de naam van Steve McClaren, die in het verleden al samenwerkte met Ten Hag, wordt genoemd. Een overgang van Robin van Persie wordt mogelijk bemoeilijkt door de Brexit. De veldtrainer van Feyenoord heeft waarschijnlijk onvoldoende ervaring op het hoogste niveau om in aanmerking te komen.

'Ten Hag laat gesprekken over aan zijn management'

In de AD Voetbalpodcast laat Ajax-watcher Johan Inan weten dat Ten Hag de gesprekken met Manchester United overlaat aan zijn management. Zodoende kan de trainer zich focussen op Ajax. 'De gesprekken werden met zijn management gevoerd. En hij zat in dezelfde ruimte, maar in een andere kamer, om aan Ajax te werken en verder klaar te stomen voor de titelstrijd', aldus Inan.

Volgens Inan wil Manchester United zo snel mogelijk de komst van Ten Hag afronden. 'Dat krijg je dan ook, dat je de supporters iets moet bieden. Ze willen natuurlijk haast maken, omdat ze zo snel mogelijk die transformatie van de selectie gestalte willen geven. En dan kun je de nieuwe trainer – zeker als hij zeggenschap krijgt – maar beter zo snel mogelijk aanstellen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties