Ten Hag: 'Heel vervelend dat Kudus weer geblesseerd is geraakt'

door BartVeenstra 16

Bron De Telegraaf

Ten Hag: 'Heel vervelend dat Kudus weer geblesseerd is geraakt'

door BartVeenstra 16

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag baalt van een nieuwe blessure bij Mohammed Kudus. De Ghanees was in de afgelopen periode eindelijk fit, al staat hij nu vermoedelijk voor de rest van dit kalenderjaar aan de kant met een blessure aan zijn ribben.

Eerder kampte Kudus al met blessures aan zijn knie en enkel, waardoor hij twee keer voor een lange periode aan de kant stond. Dat de middenvelder opnieuw geblesseerd is, zorgt dan ook voor teleurstelling bij Ten Hag. 'Het is heel vervelend dat hij weer geblesseerd is geraakt, net nu hij een tijdje fit was, een aantal wedstrijden achter elkaar had gespeeld en tegen Dortmund een heel goede rol speelde', aldus de trainer van Ajax, geciteerd door De Telegraaf.

Mogelijk einde kalenderjaar voor Kudus

'Vooral voor Mohammed zelf is het heel teleurstellend', vervolgt Ten Hag. 'Hij moet nog verder worden onderzocht, maar het is een serieuze blessure aan zijn ribben, die weleens een tijdje zou kunnen duren. Ik weet niet of het gaat lukken dat hij dit jaar nog in actie komt.'

Kudus raakte tijdens de interlandperiode geblesseerd aan zijn ribben. De Ghanees moest zich in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Zuid-Afrika al in de beginfase laten vervangen. Voor de winterstop komt Ajax in alle competities nog acht keer in actie.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties