'Kudus heeft zijn laatste wedstrijd van 2021 mogelijk al gespeeld'

door Jesse ter Haar 83

Bron Algemeen Dagblad

'Kudus heeft zijn laatste wedstrijd van 2021 mogelijk al gespeeld'

door Jesse ter Haar 83

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Mohammed Kudus komt dit jaar hoogstwaarschijnlijk niet meer in actie, zo schrijft men bij het Algemeen Dagblad op basis van de persconferentie van Erik ten Hag. De Ghanees raakte tijdens de interlandperiode geblesseerd en de ribblessure die hij opliep, blijkt serieus.

Al vroeg in de wedstrijd met Ghana tegen Zuid-Afrika (1-0 winst) moest Kudus het veld verlaten. Hij bleek een ribblessure opgelopen te hebben en deze houdt hem voorlopig dus aan de kant. De overige wedstrijden in het jaar 2021 zijn voor hem in gevaar.

Het is de zoveelste teleurstelling die Kudus te verwerken krijgt. Eerder stond hij al lange tijd aan de kant met eerst een knie- en daarna een enkelblessure. Voor de interlandperiode stond hij plots weer in de basis bij Ajax, maar daar komt wegens zijn nieuwe blessure dus geen vervolg op.

De Amsterdammers komen nog acht keer in actie voor het einde van het jaar. Vijf keer speelt de ploeg van Ten Hag nog in de Eredivisie, terwijl er in de Champions League nog twee wedstrijden wachten en in het TOTO KNVB Beker-toernooi nog één wedstrijd op het programma staat.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties