Technische staf Ajax compleet: Schreuder neemt alleen Kaltenbach nieuw mee

door BadembaBarrie 71

Bron Ajax

Technische staf Ajax compleet: Schreuder neemt alleen Kaltenbach nieuw mee

door BadembaBarrie 71

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

De technische staf van Ajax voor het seizoen 2022/23 is compleet, zo meldt de club op de eigen website. Hoofdtrainer Alfred Schreuder heeft alleen Mathias Kaltenbach meegenomen als nieuw gezicht. De Duitser gaat in Amsterdam dezelfde rol vervullen die Schreuder anderhalf jaar lang bekleedde, als assistent. De rest van de technische staf blijft ongewijzigd.

Dat betekent dat Schreuder, als hoofdtrainer, naast Kaltenbach ook Michael Reiziger als assistent-trainer naast zich zal hebben op de bank. Voor Winston Bogarde is, zoals eerder bericht, geen plaats in Schreuders gilde.

Richard Witschge blijft wel aan als lid van de technische staf. Dat is tevens de officiële naam van zijn functie, waarmee zijn rol er naar alle waarschijnlijkheid hetzelfde uit zal zien als de voorbije jaren.

Scheuntjens en Schoenmaker

Minder gehoorde namen zijn die van Anton Scheutjens en Alessandro Schoenmaker. Toch stammen beiden binnen Ajax nog uit het tijdperk Ten Hag. Scheutjens zet zijn rol als keeperstrainer voort. Schoenmaker is evenals de voorbije jaren fitness en performance coach.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties