Taylor verklapt transfer Gravenberch naar Bayern München: 'Héél veel succes daar'

door Bart Veenstra 22

Bron Ajax TV

Taylor verklapt transfer Gravenberch naar Bayern München: 'Héél veel succes daar'

door Bart Veenstra 22

Bron Ajax TV

Laatst geüpdatet

Kenneth Taylor heeft verklapt dat Ryan Gravenberch na dit seizoen naar Bayern München vertrekt. De talentvolle middenvelder nam voor Ajax TV de rol van reporter op zich en liep een rondje door de kleedkamer van de landskampioen.

Op een gegeven moment komt Taylor bij Gravenberch uit. 'Hij is mijn twinnie', zegt Taylor. Beide middenvelders vieren aankomende maandag hun twintigste verjaardag. 'Hij gaat ons helaas verlaten, maar hij heeft het zwaar verdiend. Ryan, we wensen je héél veel succes bij Bayern München.'

De transfer van Gravenberch naar Bayern München is echter nog niet afgerond. Ajax en de Duitse topclub zouden volgens de laatste berichten nog onderhandelen over de transfersom. Mogelijk komen beide clubs snel tot een akkoord en kan Gravenberch zijn transfer naar Bayern München gaan maken.

Mazraoui heeft transfer naar Bayern München bevestigd

Wie wel definitief overstapt naar Bayern München is Noussair Mazraoui. De rechtsback bevestigde na het binnenhalen van de landstitel door Ajax dat hij overstapt naar Die Bayern. De rechtsback beschikt bij Ajax over een aflopend contract en om die reden is hij transfervrij. Ajax en Bayern hoeven zodoende niet met elkaar te onderhandelen over de transfer van Mazraoui.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.