Taylor, Rensch, Hato en Salah-Eddine door Reiziger opgeroepen voor Jong Oranje

door NielsOpdam 5

Bron OnsOranje

Taylor, Rensch, Hato en Salah-Eddine door Reiziger opgeroepen voor Jong Oranje

door NielsOpdam 5

Bron OnsOranje

Laatst geüpdatet

Anass Salah-Eddine, Devyne Rensch, Jorrel Hato en Kenneth Taylor zijn door Michael Reiziger opgenomen in de definitieve selectie van Jong Oranje, zo meldt OnsOranje. Het beloftenelftal speelt in de aankomende interlandperiode uitwedstrijden tegen Georgië en Gibraltar.

Het viertal van Ajax was al opgenomen in de voorselectie, maar mag zich nu ook definitief gaan melden in Zeist. Ajax-huurling Youri Baas ontbreekt bij Jong Oranje. De linksachter, die wordt verhuurd aan NEC Nijmegen, kampt met een liesblessure en is enkele weken uitgeschakeld. Met Sontje Hansen, Calvin Raatsie en Youri Regeer kiest Reiziger ook nog voor drie oud-Ajacieden.

Jong Oranje speelt in oktober twee wedstrijden in de EK-kwalificatie. Op donderdag 12 oktober gaat de ploeg van Reiziger op bezoek bij de leeftijdsgenoten uit Georgië. Vijf dagen later - op dinsdag 17 oktober - speelt het beloftenelftal van Oranje een uitduel met Gibraltar. Jong Oranje begon de kwalificatiereeks tijdens de afgelopen interlandperiode goed. Het elftal van Reiziger staat na twee wedstrijden bovenaan met zes punten.

Definitieve selectie Jong Oranje:

Keepers: Van den Heuvel, Owusu-Oduro, Raatsie.

Verdedigers: Asante, Van den Berg, Van Breemen, Flamingo, Hato, Maatsen, Meijer, Regeer, Rensch, Salah-Eddine.

Middenvelders: Twigt, Taylor, De Jong, Proper.

Aanvallers: Van Bommel, Van Brederode, Hansen, Manhoef, Ohio, Poku.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.