Hato, Rensch, Taylor en Salah-Eddine opgenomen in voorselectie van Jong Oranje

door NielsOpdam 4

Bron OnsOranje

Hato, Rensch, Taylor en Salah-Eddine opgenomen in voorselectie van Jong Oranje

door NielsOpdam 4

Bron OnsOranje

Laatst geüpdatet

Jorrel Hato, Devyne Rensch, Kenneth Taylor en Anass Salah-Eddine zijn allemaal opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje, zo meldt OnsOranje. Het elftal van bondscoach Michael Reiziger speelt in oktober uitwedstrijden tegen Georgië en Gibraltar.

Reiziger kiest met Hato, Rensch, Taylor en Salah-Eddine voor vier Ajacieden in de voorselectie. Ook Youri Baas, die door Ajax aan NEC Nijmegen wordt verhuurd, zit bij de voorlopige selectie van Jong Oranje. Verder kiest de bondscoach voor een aantal oud-Ajacieden, zoals Sontje Hansen, Calvin Raatsie, Ki-Jana Hoever, Neraysho Kasanwirjo en Youri Regeer.

Jong Oranje speelt in oktober twee wedstrijden in de EK-kwalificatie. Op donderdag 12 oktober gaat de ploeg van Reiziger op bezoek bij de leeftijdsgenoten uit Georgië. Vijf dagen later - op dinsdag 17 oktober - speelt het beloftenelftal van Oranje een uitduel met Gibraltar. Jong Oranje begon de kwalificatiereeks tijdens de afgelopen interlandperiode goed. Het elftal van Reiziger staat na twee wedstrijden bovenaan met zes punten.

Volledige voorselectie Jong Oranje:

Keepers: Van den Heuvel, Owusu-Oduro, Raatsie, Schiks.

Verdedigers: Baas, Asante, Van den Berg, Van Breemen, Flamingo, Hato, Hoever, Kasanwirjo, Maatsen, Meijer, Regeer, Rensch, Salah-Eddine.

Middenvelders: Babadi, Twigt, Taylor, De Jong, Proper.

Aanvallers: Van Bommel, Van Brederode, Emegha, Hansen, Manhoef, Ohio.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.