Taylor, Gorter, Brobbey en Rensch opgeroepen voor Jong Oranje

door Gino Haverkamp 30

Bron OnsOranje

Taylor, Gorter, Brobbey en Rensch opgeroepen voor Jong Oranje

door Gino Haverkamp 30

Bron OnsOranje

Laatst geüpdatet

Kenneth Taylor, Jay Gorter, Devyne Rensch en Brian Brobbey mogen zich, net als vier Ajax-teamgenoten bij het grote Oranje, opmaken voor interlandvoetbal komende maand. De vier Ajacieden zijn namelijk opgeroepen voor Jong Oranje.

De vier spelers vertegenwoordigen Ajax bij het hoogste jeugdelftal, maar ze zijn niet de enigen met een Ajax-signatuur. Ook oud-Ajacieden Kjell Scherpen en Deshawn Redan zijn door bondscoach Erwin van de Looi opgeroepen voor de nationale selectie.

Jong Oranje speelt drie EK-kwalificatieduels tegen Gibraltar, Moldavië en Wales. Het EK onder 21 vindt volgend jaar plaats in Roemenië en Georgië, wat opvallenderwijs overigens geen buurlanden van elkaar zijn.

Jong Oranje heeft alles om voor te strijden

Nederland staat momenteel tweede in de kwalificatiepoule met zeventien punten, wat recht geeft op een plek in de play-offs. Koploper Zwitserland heeft slechts twee punten meer en zijn nog niet zeker van kwalificatie. Naast de twee gastlanden zijn alleen België en Spanje dat.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.