'Tagliafico slaat laatste interland Argentinië uit voorzorg over'

door BadembaBarrie 18

Bron De Telegraaf

'Tagliafico slaat laatste interland Argentinië uit voorzorg over'

door BadembaBarrie 18

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Nicolás Tagliafico laat de interland tussen Argentinië en Bolivia uit voorzorg aan zich voorbij gaan. De linksback heeft dinsdag op de training met zijn land een klein spierprobleem opgelopen. Het betreft niets ernstigs, maar Tagliafico keert wel vroegtijdig terug bij Ajax, zo meldt De Telegraaf, bij monde van Mike Verweij op Twitter.

Verweij zegt contact te hebben gehad met het management van Tagliafico. 'Om paniek te voorkomen na de blessuremelding: het is uit voorzorg. Nico is bij terugkomst beschikbaar voor Ajax', luidt het statement dat de Ajax-watcher namens het management van de Argentijn op Twitter deelt.

Eerder op donderdag kwam nog naar buiten dat Tagliafico, evenals de eveneens opgeroepen Lisandro Martínez, waarschijnlijk verstek moest laten gaan bij Ajax' duel tegen PEC Zwolle op zaterdag. Dit vanwege het feit dat zij na de interland tegen Bolivia pas op zaterdagochtend aan zouden komen in Nederland. Het lijkt er nu dus op dat in ieder geval Tagliafico alsnog in actie kan komen voor de Amsterdammers.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties