Tadic over revanche op Utrecht: 'Nu zullen we er klaar voor zijn'

door Bauke van Elk 35

Bron Ajax.nl

Tadic over revanche op Utrecht: 'Nu zullen we er klaar voor zijn'

door Bauke van Elk 35

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Dusan Tadic is na de winterstop weer klaar om punten te pakken met Ajax. De aanvoerder geeft via de clubkanalen aan dat de ploeg ondanks de perikelen een goede voorbereiding heeft gehad om de tweede helft van het seizoen te beginnen.

Het trainingskamp in Portugal werd abrupt afgebroken nadat een aantal spelers in de selectie besmet waren met het coronavirus. De aanvoerder had daar geen problemen mee: 'Ik vond het prima. We moeten ze vertrouwen.' Tadic geeft aan dat het allemaal snel ging in Portugal maar dat de club deed wat het beste was voor Ajax. Ondanks de korte duur spreekt de linksbuiten niet van een mislukt trainingskamp. 'We hebben vijf, zes goede trainingen gedaan op een goed veld. Er was zelfs een beetje zon.'

Doordat de Amsterdammers halsoverkop terug moesten vliegen naar huis zou het kunnen dat Ajax hinder heeft ondervonden door de omstandigheden, al zegt Tadic van niet. 'Nee, want we hebben kunnen trainen en ook hier hebben we hard getraind.' De Serviër vult aan dat het ook in Nederland prima weer was en dat de Toekomst alle faciliteiten heeft voor een goede voorbereiding.

Tadic over Utrecht-uit

De aanvoerder is gemotiveerd richting de altijd lastige wedstrijd tegen FC Utrecht. 'Het is zeker altijd een lastige wedstrijd, maar we weten wat we moeten doen. Ze spelen altijd goed tegen Ajax maar wij zullen ook sterk en gemotiveerd zijn.' Tadic benadrukt dat het verloren duel van vorige keer nog in zijn achterhoofd zit en belooft dat de Amsterdammers zondag minder slordig zullen zijn.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties